Groepen

Bezoek met groepen | 10 tot 60 personen

Koffie drinken we bijna allemaal, het is na water het meest gedronken drankje. Maar weten we iets over de samenstelling. Waar komt het vandaan, hoe wordt de smaak bepaald. Veel  vragen, evenzovele antwoorden tijdens deze presentatie die ongeveer 90 minuten duurt. U ziet een korte dia- en videopresentatie en proeft verschillende soorten koffie. Maar ook ziet u hoe het proces van koffiebranden in onze ambachtelijke koffiebranderij verloopt. 

Heeft u de organisatie op u genomen voor een aansprekend uitje voor familie, serviceclub, vereniging of vrienden? Voor groepen van 10 tot 60 personen. Als onderdeel van dit pakket worden alle deelnemers ontvangen met koffie en cake en krijgen zij tot slot goody bag met onze flyer en 250gr Kaan Koffie ter waarde van € 4,-.

De koffiebeleving

Inhoud:

- Inleiding; Koffie van Planter tot brander
- Kennismaken met het koffiebranden
- Tasje met onze flyer en 250 gram Kaan Koffie gemalen of bonen voor thuis
- Op de dag van de presentatie 10% korting op koffie- en cadeauartikelen bij inschrijving op onze nieuwsbrief.
- Duur: 90 minuten

Koffie drinken we bijna allemaal, het is na water het meest gedronken drankje. Maar weten we iets over de samenstelling. Waar komt het vandaan, hoe wordt de smaak bepaald.

Veel vragen, evenzovele antwoorden tijdens deze presentatie die ongeveer 90 minuten duurt. U ziet een korte dia- en videopresentatie en proeft verschillende soorten koffie. Maar ook ziet u hoe het proces van koffiebranden in onze ambachtelijke koffiebranderij verloopt.

Vanaf €187,50 per groep.

Bel voor meer informatie met Jac Kaan. Telefoon: 0224 552 200

De koffiebeleving