Barista cursus + Koffiebranden 17 mei 2019

Cursus vrijdag 17 mei 2019


Wilt u een leuk uitje met vrienden, familie of uw collega’s of zoekt u naar verbetering van de bereiding van uw espresso of cappuccino. Het kan natuurlijk ook zijn dat u van plan bent een halfautomaat aan te schaffen en advies wilt waarop u bij aanschaf moet letten, schrijf u dan in nu in voor onze baristaworkshop incl presentatie koffiebranden.
Er zijn 2 rondes:


- Om 16:00u en 20:00u. 

Details

Barista Cursus + Koffiebranden Standaard

Wilt u een leuk uitje met vrienden, familie of uw collega’s of zoekt u naar verbetering van de bereiding van uw espresso of cappuccino. Het kan natuurlijk ook zijn dat u van plan bent een halfautomaat aan te schaffen en advies wilt waarop u bij aanschaf moet letten, schrijf u dan in nu in voor onze baristaworkshop.

Als onderdeel van de workshop maakt u eerst kennis met koffie. U ziet een korte dia- en videopresentatie en ook ziet u hoe het proces van koffiebranden in onze ambachtelijke koffiebranderij verloopt. Vervolgens krijgt u in kleine groepjes (max 8 personen) uitleg over afstelling van de gebruikte apparatuur en leert u de basis principes voor de bereiding van een perfecte espresso en cappuccino. Tijdens deze interactieve barista-workshop en neemt u zelf plaats achter onze Gaggia.

Inhoud:

- Inleiding; Koffie van Planter tot brander
- Kennismaken met het koffiebranden
- Uitleg bereiden van espresso, cappuccino
- Uitleg van dé techniek om het perfecte melkschuim te maken
- Zelf oefenen
- 250 gram (espresso)koffie voor thuis
- 10% korting op koffie, accessoires en espressomachines op de dag van de cursus
- Max 8 personen


Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Barista cursus + Koffiebranden 17 mei 2019

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.