Meer afbeeldingen

Compak K3 Touch Advanced Zwart V2 koffiemaler

BONEN TEGOED: € 50,-


Compak K-3 Touch - Zwarte koffiemolen, in metallic afwerking


De K3 Touch in Semi Gloss Metallic Black afwerking, commerciële kwaliteit koffiemolen, dosering met timer en super fijne traploze instelling voor espresso. Kwaliteit, betrouwbaarheid en design van onvergelijkbare waarde. De K3 Touch is een doserings koffiemolen met timer die ziet er niet alleen geweldig, maar we prijs het beste grinder voor het geld!


De Compak K3 molen is gebouwd voor het leven. Het wordt geleverd met identieke 58mm gehard staal bramen die wordt geleverd met de Mazzer Mini molen, maar met stevige aluminium behuizing, Timer voor single shot en double shot, continue sleur optie en traploos super fijne reeks maling aanpassing voor espresso.

Details

Kenmerken en voordelen:

 1. - Compak K3 heeft een solide constructie van zware gegoten aluminium met metallic emaille coating voor heldere finish.
 2. - Compak K-3 koffiemolen heeft 58mm diameter platte bramen, gemaakt in Italië. Deze bramen worden beschouwd als de hoogste kwaliteit in de branche. Hoe groter de diameter, des te sneller is het met een minimum aan warmte en een langere levensduur.
 3. - ETL gecertificeerd. ETL-certificering te komen van het gebruik van de hoogste kwaliteit commerciële onderdelen voor productveiligheid kwalificaties. Meeting ETL inspectie normen en voorschriften ervoor zorgen dat het product interne onderdelen zijn inderdaad commerciële kwaliteit geschikt voor commerciële omgeving.
 4. - Direct Drive 250 watt stille motor met super voor gereguleerde snelheid van 1100 RPM laag zorgen voor maximale preventie van gronden verwarming, perfect voor espresso koffie malen.
 5. - Nieuwe technologie timer kan worden ingesteld malen gedurende 1 dosis, 2 dosis en continu malen.
 6. - Compak K3 Touch heeft een traploze sleur aanpassing voor superieure precisie slijpen niveau. Een aanpassing wielen en handvat worden gebruikt voor eenvoudige traploze instelling. Opmerking: Het wordt aanbevolen om maalgraad alleen bij draaiende molen aan te passen.
 7. - De k3 koffiemolen van Compak omvat een kortere bonencontainers in doorzichtig plastic met cool design, zodat het gemakkelijk past onder de meeste standaard hoogte keukenkastjes. Het kan tot 270 gram koffiebonen bevatten.
 8. - Ooit wilde blends schakelen? Compak K3 heeft een kleine plastic deur voor eenvoudige vervanging van koffiebonen zonder de noodzaak van het malen van alle resterende bonen in het bonenreservoir. Leuke feature die is handig wanneer u de molen bramen schoon of vervang gewoon naar een andere koffiemelange.
 9. - Eenvoudig te reinigen chute met grote precisie. Niet meer koffiedik het verfraaien van de aanrecht ... Het heeft ook een veermechanisme, zodat u kunt schudden elke gemalen koffie blijft van de glijbaan met gemak.
 10. - Afmetingen: H x B x D - 42 x 16.5 x 30.5 cm.
 11. - Gewicht: 9.1 kg.

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Compak K3 Touch Advanced Zwart V2 koffiemaler

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.