Vibiemme Domobar Super HX switch

Vibiemme Domobar Super HX switch

Vibiemme Domobar Junior 2B

Vibiemme Domobar Junior 2B

Vibiemme Domobar Super PID 2B Switch

€ 2.375,00

Vibiemme Domobar Super PID 2B Switch

De VBM Domobar PID Multiboiler is het top model van Vibiemme wat betreft consumentenmachines. Zet espresso's en cappuccino's alsof je een professionele machine in huis hebt.

 

SKU
vbm-do-sup-pid
Spaarpunten You will earn 238 Punten for purchasing this product.

De crème de la crème van de Vibiemme Espresso machines

De VBM Domobar PID Multiboiler is het top model van Vibiemme wat betreft consumentenmachines. Door de gescheiden boilers bent u gegarandeerd van een perfecte, constante temperatuur-beheersing. Doormiddel van de PID controler is de temperatuur eenvoudig van buitenaf in te stellen met een nauwkeurigheid van 0,2 C via de toetsjes aan de voorzijde.

VBM Domobar PID Multiboiler

Ook de Domobar PID Multiboiler is uitgerust met de prachtige - klassieke - opengewerkte E61 zetgroep. Dit geproduceerd uit massief messing en werkt op basis van een pre-infusie systeem (voorbevochtiging van een paar seconden). Door de welling van de koffie komen de aroma's optimaal vrij, hierdoor ontstaat een perfecte extractie. Het is mogelijk om meerdere koffies achter elkaar te zetten door de krachtige rotatiepomp. Hierdoor is dit model te beschouwen als een professionele espressomachine. Bovendien is het maken van een aantal cappuccino's achter elkaar is voor dit model geen enkel probleem. Door middel van een switch is de machine naar keuze eenvoudig op watertank of op de vaste wateraansluiting te gebruiken. Waan je in jouw eigen keuken als een ware barista!

Inhoud verpakking

Standaard wordt bij de machine meegeleverd: één-kops filterdrager incl. filterbakje, twee-kops filterdrager incl. filterbakje, een maatschep van 7 gram, een kunststof tamper, een haakse kwast en een handleiding

Meer informatie
Merk Vibiemme
Pompdruk 9 bar
Boilerinhoud 2,5 liter
Boilertype Koperen warmtewisselaar
Bediening Halfautomatisch
Wateraansluiting Ja
Waterreservoirinhoud 2.7 liter
Beveiliging Droogkookbeveiliging middels niveauplaat
Instelbare thermostaat Ja
Dubbele uitloop Ja
Melkopschuimen Stoompijpje
Heetwater Ja
Warmhoudplaat Ja
Vermogen 2000 w
Garantie 2.5 jaar

Geen gerelateerde berichten

NO IMAGE AVAILABLE