Over ons

Kwaliteitskoffie voor een faire prijs

Authentieke koffie uit Brazilië, Colombia, Guatemala, Costa Rica, Ethiopië, Kenia, Mexico en Indonesië, gebrand in Tuitjenhorn. Vanuit de havens van Rotterdam en Antwerpen worden de koffiebalen rechtstreeks naar onze branderij gebracht. Met uiterste zorg worden daar wekelijks de verschillende soorten gebrand, gemelangeerd en verpakt. De geur van versgemalen koffe komt u tegemoet. De familie Kaan heeft ruim 35 jaar ervaring in koffie en is gedreven door het geloof dat koffiekwaliteit zorgt voor een eerlijke keten van koffieboer tot en met koffiebrander.

Onwetende consument

Door de onwetendheid van de consument hebben de grote branders jarenlang te winstmarges kunnen maximaliseren door kwalitatief lagere koffies te verwerken in hun belangrijkste koffie melanges. Met daardoor een direct gevolg dat de koffieboer de productie van lagere kwaliteit is gaan opvoeren waardoor de marges daarop sterk daalden.

Een aanpak die werkt!

Door jou als koffieliefhebber te vertellen over de verschillende kwaliteit en verschillen in smaken in koffie creëren we fijnproevers en bewustwording van kwaliteiten. Fijnproevers zullen gaan zullen gaan vragen naar lekkerdere koffies, waardoor koffieboeren weer de kans hebben om hun specialistische koffie rendabel kunnen kweken.

Een ultieme koffiebeleving maken

Naast fundamentele uitdagingen in de koffiemarkt is er nog een minstens zo een belangrijke reden voor het bestaan van Kaan Koffie. We krijgen gewoon super veel energie van het koffieliefhebbers naar de zin te maken. Door te vertellen over koffie, te vragen naar hun wensen, ideeen over het verbeteren van de koffiebranderij en webwinkel, het geven van cursussen en het samen ontdekken van nieuwe smaken en een zo mooi mogelijk totaal product neer te zetten.

Meer weten?


Tot ziens in de branderij!

Jac & Ina Kaan | Kaan Koffie