Retourbeleid

Retourbeleid Kaan Koffie

Niet tevreden?  Bij Kaan Koffie doen we er alles aan om u een perfect product te leveren. We raden u wel aan om de bestelde producten na ontvangst meteen te inspecteren. Mochten de producten niet aan uw verwachting voldoen, aarzel dan niet om ons per e-mail of telefonisch daarvan op de hoogte te stellen. Uw e-mail wordt tijdens kantooruren binnen 24 uur beantwoord. We zullen proberen eventuele problemen of klachten in overleg met u en op de best mogelijke manier op te lossen.

Gratis Retourneren

U mag de artikelen gratis retourneren binnen de zichttermijn van 14 dagen. U kunt de bestelling met PostNL aan ons retourneren. Neem even contact met ons op, dan versturen wij een retourformulier en antwoordnummer. Dit dient binnen de aangegeven 14 dagen zichttermijn gedaan te zijn.

Voorwaarden

1. In het geval van een onvolledige of gebrekige bestelling dient u eerst contact op te nemen met onze klantenservice.
2. Zorg dat het artikel in de originele verzenddoos zit.
3. Kaan Koffie accepteert enkel artikelen die onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking zitten.
4. Zorg dat het artikel met de originele productverpakking in de verzenddoos zit.
5. Heb je de verzenddoos niet meer? Zorg dan dat je het artikel verzendt in een andere stevige doos.
6. Bij het aanbieden van de retourzending bij PostNL ontvang je een verzendbewijs, bewaar deze goed.

De retourzending dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling bij ons te worden gemeld. De retourzending dient binnen 14 dagen na herroeping retour gezonden te worden. Indien u meer doet met de producten dan het beoordelen daarvan waardoor schade aan het product ontstaat, bent u aansprakelijk voor deze waardevermindering.

Kosten retourzending
Op het retourformulier dat u van ons ontvangt, vindt u ons antwoordnummer. U kunt uw retourzending dus kosteloos aan ons opsturen. De kosten van een retourzending bij geen gebruik van het antwoordnummer worden niet door Kaan Koffie vergoed. In dit geval moet de retournering voldoende gefrankeerd zijn.

Geld terug
Indien de geretourneerde bestelling voldoet aan alle door Kaan Koffie gestelde voorwaarden, krijgt u het volledige aankoopbedrag (inclusief de verzendkosten voor het heenzenden) terug. Dit zal zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 10 werkdagen na herroeping gebeuren. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen. Wij zullen u terugbetalen met hetzelfde middel als waarmee u hebt betaald.

N.b. om de overeenkomst te ontbinden, kun je tevens gebruik maken van het wettelijk vastgesteld modelformulier voor herroeping (PDF).