Vibiemme Domobar Super HX switch

Vibiemme Domobar Super HX switch

Gaggia Cadorna Prestige

Gaggia Cadorna Prestige

Vibiemme Domobar Junior HX

€ 1.494,00

VIBIEMME Domobar Junior HX (zwart/rvs)

Een logische stap voor alle cappuccino liefhebbers. Dankzij de boiler met warmtewisselaar is er direct stoom en heetwater (118 graden) aanwezig. Tijdens het koffiezetten kan de melk opgestoomd worden! Eenvoudig overal te plaatsen, geen vaste wateraansluiting en afvoer nodig!

 

SKU
vbm-do-jun-hx
Spaarpunten You will earn 149 Punten for purchasing this product.

VBM Domobar Junior HX, aantrekkelijk instap model

De VBM Domobar Junior HX is geheel uitgevoerd in RVS en voorzien van een boiler met warmtewisselaar. Hierdoor is direct stoom en heetwater verkrijgbaar. De fraai opengewerkte E61 zetgroep, waar alle VBM machines mee zijn uitgerust, is van massief messing en werkt op basis van een pre-infusie systeem (voorbevochtiging van een paar seconden). Door het wellen van de koffie komen de aroma’s maximaal vrij waardoor de perfecte extractie ontstaat.

De Domobar Junior HX is uitgevoerd met een riant waterreservoir welke uitneembaar is via de bovenkant. Doordat stoom direct beschikbaar is maakt u binnen een handomdraai een overheerlijk cappuccino. De twee in het oog springende (druk) meters en de prominent geplaatste kranen zijn elegante details die in combinatie met zijn compacte afmeting, deze machine tot een sieraad in iedere keuken maakt.

De VBM Domobar Junior is ook leverbaar met een dubbele boiler, die door de gescheiden systemen (één stoomboiler en één koffieboiler) de koffietemperatuur niet beïnvloed bij veel stoomgebruik.

Standaard wordt bij de machine meegeleverd: 1- kops filterdrager incl. filterbakje 2- kops filterdrager incl. filterbakje maatschep van 7 gram kunststof tamper haakse kwast handleiding

Meer informatie
Merk Vibiemme
Pompdruk 9 bar
Boilerinhoud 1.1
Boilertype Koperen warmtewisselaar
Bediening Halfautomatisch
Wateraansluiting Nee
Waterreservoirinhoud 2.7
Beveiliging Droogkookbeveiliging middels niveauplaat
Instelbare thermostaat Ja
Dubbele uitloop Ja
Melkopschuimen Stoompijpje
Heetwater Ja
Warmhoudplaat Ja
Vermogen 1600w
Garantie 2.5 jaar

Geen gerelateerde berichten

NO IMAGE AVAILABLE