Openingstijden

Bezoek ons

De branderij is gemakkelijk te vinden op industrie-terrein De Dijken gelegen aan de s3/N245 Schagen-Alkmaar. Afslag industrieterrein De Dijken/ Dirkshorn. Wij zijn elke donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00. Voor afspraken op andere dagen, bestellingen en informatie kunt u ons de hele week bereiken op: 0224 552 200. De Dijken 29H, 1747EE, Tuitjenhorn.

Vragen? Neem contact op.

 

Openingstijden

De nieuwe lockdown geeft ons gelukkig de mogelijkheid om open te blijven, waar andere winkels moeten sluiten. Toch stimuleren we zoveel mogelijk online te bestellen. Afhalen in de branderij mag uiteraard. We zijn open op de reguliere openingstijden.

 • Winkel geopend

  Donderdag 10u tot 16u

  Vrijdag 10u tot 16u

  Zaterdag 10u tot 16u

  ivm corona virus zijn de geplande open zondagen tot nader orde afgelast. We staan natuurlijk te popelen om hiermee zo spoedig mogelijk in 2021 weer mee te beginnen. Zodra dit kan leest je dit in onze nieuwsbrief of op deze site. Vrijblijvend aanmelden voor onze proefdagen en barista workshops kan natuurlijk nu al. Je ontvangt dan automatisch bericht zodra de nieuwe datums bekend zijn en bepaal je op dat moment je keuze. hier
  En elke laatste zondag van de maand tussen 12u en 16u.

 • Open zondagen & Proefdagen
 • Op afspraak met groepen
 • Op festivals
 • Workshops
 • Verkooppunten

In de branderij

Koffiebranderij

De gebrande koffielucht komt u tegemoet direct als u binnenstapt.

Koffiewinkel

Keuze uit 20 verschillende melanges en singles in de koffiewinkel.

Proeven

Proef koffie in de branderij of ga met een proefpakket naar huis.