Over ons

Kaan Koffie

Kwaliteitkoffie voor een faire prijs

Authentieke koffie uit Brazilië, Colombia, Guatemala, Costa Rica, Ethiopië, Kenia, Mexico en Indonesië, gebrand in Tuitjenhorn. Vanuit de havens van Rotterdam, Hamburg en Antwerpen worden de koffiebalen rechtstreeks naar onze branderij gebracht. Met uiterste zorg worden daar wekelijks de verschillende soorten gebrand, gemelangeerd en verpakt. De geur van versgemalen koffe komt u tegemoet. De familie Kaan heeft ruim 35 jaar ervaring in koffie en is gedreven door het geloof dat koffiekwaliteit zorgt voor een eerlijke en bestendige koffie keten van koffie boer tot consument.

Koffie, na water het meest gedronken drankje...

Toch is voor verrassend veel koffieliefhebbers onbekend hoe het pakje wordt samen gesteld . Voortdurende productie stijging van vooral lage kwaliteiten maakt het voor de (grote) industrie wel heel attractief om juist die kwaliteiten meer te gebruiken en daarmee de marge te verhogen.

Kom proeven!

Lekkere koffie voor een faire prijs voor de koffieboer en voor jezelf, daar staan we voor. Graag vertellen we over de verschillen in koffiekwaliteiten en koffiesmaken en helpen je in je zoektocht.


O.a. met:


Een aanpak die werkt

Wij koesteren de koffieboeren die vaak op grote hoogte een prachtig product voortbrengen die juist daar voldoende tijd krijgt om zijn volle smaak te bereiken en die daar terecht een meerprijs voor krijgen. Door jou als koffieliefhebber te vertellen over de verschillen in kwaliteit en smaak creëren wij fijnproevers en bewustwording van kwaliteit en zorgen we dat die koffieboer die z'n uiterste best doet voor een prachtig eindproduct daarvoor ook een eerlijke prijs krijgt.

Een ultieme koffiebeleving maken

Naast fundamentele uitdagingen in de koffiemarkt is er nog een minstens zo een belangrijke reden voor het bestaan van Kaan Koffie. We krijgen gewoon super veel energie van het koffieliefhebbers naar de zin te maken. Door te vertellen over koffie, te vragen naar hun wensen, ideeën over het verbeteren van de koffiebranderij en webwinkel, het geven van cursussen en het samen ontdekken van nieuwe smaken en een zo mooi mogelijk totaal product neer te zetten.

Jac & Ina Kaan - Kaan Koffie

Onze Belofte

Wekelijks vers gebrand

De koffie die je koopt is gegarandeerd vers want we branden exact wat er wekelijks verkocht wordt.

Kwaliteit voor een faire prijs

Kwaliteitskoffie hoeft niet duur te zijn. Doordat we niet op een A-locatie onze koffie verkopen kunnen we de prijs laag houden.

Ruim 35 jaar vakmanschap

Van makelaar tot koffiebrander. Oprichter en brander Jac Kaan is begonnen als makelaar in koffie in 1976.

Aan het woord