Vibiemme Domobar Super HX switch

Vibiemme Domobar Super HX switch

Vibiemme Domobar Standaard RVS

€ 1.099,00

Vibiemme Domobar Standaar RVS

Deze VIBIEMME DOMOBAR STANDAARD RVS is eind jaren 70 geïntroduceerd. Dit instapmodel is een perfecte manier om kennis te maken met de bereiding van een echte espresso.

SKU
vbm-do-sta-rvs
Spaarpunten You will earn 110 Punten for purchasing this product.

Instapmodel espressomachine met een puur Italiaans uiterlijk

Een volledig RVS frame en ommanteling, gecombineerd met de befaamde messing E61 zetgroep. Deze VBM Domobar standaard is voorzien van een koperen doorstroomboiler en de vibratiepomp. Een prachtig instapmodel espressomachine van Italiaanse makelij. Alle VBM espressomachines hebben een zetdruk van 9 bar, en een temperatuur van rond de 75 graden.

Vibiemme Domobar Standaard

Als instapmodel heeft de Domobar standaard alle voorwaarden om ook thuis te genieten van een perfecte espresso. De VBM Domobar standaard is uitgevoerd met een riant waterreservoir die uitneembaar en te vullen is via de bovenkant. Door middel van tuimelschakelaars kan eenvoudig de keuze voor stoom gemaakt worden, dit is ongeveer na 30 seconden beschikbaar na het zetten van een espresso. De krachtige stoom zorgt ervoor dat u binnen een paar seconde perfect opgeschuimde melk in de kan heeft.

Inhoud verpakking

Standaard wordt bij de machine meegeleverd: één-kops filterdrager incl. filterbakje, twee-kops filterdrager incl. filterbakje, een maatschep van 7 gram, een kunststof tamper, een haakse kwast en een handleiding

Meer informatie
Merk Vibiemme
Pompdruk 9 bar
Boilerinhoud 0.75 liter
Boilertype Koperen doorstroomboiler
Bediening Halfautomatisch
Wateraansluiting Nee
Waterreservoirinhoud 2.2 liter
Beveiliging Droogkookbeveiliging middels niveauplaat
Instelbare thermostaat Ja
Dubbele uitloop Ja
Melkopschuimen Stoompijpje
Heetwater Ja
Warmhoudplaat Ja
Vermogen 1400 w
Garantie 2.5 jaar
GTIN 0641243804989

Geen gerelateerde berichten

NO IMAGE AVAILABLE