Vibiemme Domobar Standaard RVS

Vibiemme Domobar Standaard RVS

Vibiemme Domobar Junior HX

Vibiemme Domobar Junior HX

Vibiemme Domobar Super HX switch

€ 2.299,00

Vibiemme Domobar Super HX switch

Vibiemme Domobar Super HX switch. Speciaal aan deze Vibiemme is de nieuwe geruisloze en krachtige rotatiepomp. Deze sublieme espressomachine levert geweldige prestaties! De nieuwe generatie Domobar Super. 

 

SKU
vbm-do-sup-hxs
Spaarpunten You will earn 230 Punten for purchasing this product.

Fantastische machine

Geheel in RVS uitgevoerd en de VBM Domobar Super HX voorzien van een 2 liter boiler met warmtewisselaar. Door de warmtewisselaar is in ruime mate direct stoom en heetwater beschikbaar. Door dee krachtige rotatiepomp i.p.v. de kleinere vibratiepomp is dit model te beschouwen als een professionele espressomachine in uw keuken waarmee u moeiteloos meerdere koffies achter elkaar kunt zetten.

Vibiemme Domobar Super HX switch

Ook deze machine is voorzien van de E61 zetgroep, waar alle VBM machines mee zijn uitgerust. Deze zetgroep is van massief messing en werkt op basis van een pre-infusie. Het voordeel van dit apparaat is dat de machine naar keuze eenvoudig op watertank of op de vaste wateraansluiting te gebruiken is. De VBM Domobar Super HX, is te beschouwen als de grote broer van de VBM Domobar Junior HX en weegt dan ook maar liefst 28 kilo. Dit is dan ook een machine voor de échte thuis barista's!

Inhoud verpakking

Standaard wordt bij de machine meegeleverd: één-kops filterdrager incl. filterbakje, twee-kops filterdrager incl. filterbakje, een maatschep van 7 gram, een kunststof tamper, een haakse kwast en een handleiding

Meer informatie
Merk Vibiemme
Pompdruk 9 bar
Boilerinhoud 2 liter
Boilertype Koperen warmtewisselaar
Bediening Halfautomatisch
Wateraansluiting Ja
Waterreservoirinhoud 2.7 liter
Beveiliging Droogkookbeveiliging middels niveauplaat
Instelbare thermostaat Ja
Dubbele uitloop Ja
Melkopschuimen Stoompijpje
Heetwater Ja
Warmhoudplaat Ja
Vermogen 1800 w
Garantie 2.5 jaar

Geen gerelateerde berichten

NO IMAGE AVAILABLE