Bezoek ons met

Groepen

Bezoeken met een groep

Koffie drinken we bijna allemaal, het is na water het meest gedronken drankje. Maar weten we iets over de samenstelling. Waar komt het vandaan, hoe wordt de smaak bepaald. Veel vragen, evenzovele antwoorden tijdens deze presentatie die ongeveer 90 minuten duurt. U ziet een korte dia- en videopresentatie en proeft verschillende soorten koffie. Maar ook ziet u hoe het proces van koffiebranden in onze ambachtelijke koffiebranderij verloopt.

Groepen van 8 tot 25 personen

Heeft u de organisatie op u genomen voor een aansprekend uitje voor familie, serviceclub, vereniging of vrienden? Voor groepen van 8 tot 25 personen. Als onderdeel van dit pakket worden alle deelnemers ontvangen met koffie en cake en krijgen zij tot slot goody bag met onze flyer en 250gr Kaan Koffie ter waarde van € 5,50.

Inhoud

- Inleiding; Koffie van Planter tot brander
- Kennismaken met het koffiebranden
- Tasje met onze flyer en 250 gram Kaan Koffie gemalen of bonen voor thuis
- Op de dag van de presentatie 10% korting op koffie- en cadeauartikelen bij inschrijving op onze nieuwsbrief.
- Duur: 90 minuten
Koffie drinken we bijna allemaal, het is na water het meest gedronken drankje. Maar weten we iets over de samenstelling. Waar komt het vandaan, hoe wordt de smaak bepaald.
Veel vragen, evenzovele antwoorden tijdens deze presentatie die ongeveer 90 minuten duurt. U ziet een korte dia- en videopresentatie en proeft verschillende soorten koffie. Maar ook ziet u hoe het proces van koffiebranden in onze ambachtelijke koffiebranderij verloopt.
Vanaf €187,50 per groep.

Bel voor meer informatie met Jac Kaan. Telefoon: 0224 552 200

Onze Belofte

Wekelijks vers gebrand

De koffie die je koopt is gegarandeerd vers want we branden exact wat er wekelijks verkocht wordt.

Kwaliteit voor een faire prijs

Kwaliteitskoffie hoeft niet duur te zijn. Doordat we niet op een A-locatie onze koffie verkopen kunnen we de prijs laag houden.

Ruim 35 jaar vakmanschap

Van makelaar tot koffiebrander. Oprichter en brander Jac Kaan is begonnen als makelaar in koffie in 1976.

Aan het woord