Gaggia Cadorna Prestige

Gaggia Cadorna Prestige

Gaggia Cadorna Milk

€ 799,00

Cadorna Milk

De Gaggia Cadorna Milk is een van de vier nieuwste aanwinsten van Gaggia. Deze volautomatische koffiemachine ideaal voor kantooromgevingen waar de beste koffie verwacht word.

 • Alle functies en instellingen in één oogopslag te zien op het kleurendisplay
 • Tot 4 verschillende gebruikersprofielen
 • Geïntegreerde melkopschuimer
 • Inklapbare espresso-tray
 • Instelbare maalschijven van keramiek met 10 maalgraden
 • Optiaroma-functie met 5 opties om zelf de hoeveelheid gemalen koffie per kopje te bepalen
 • Pre-brewing systeem: de koffie wordt voor het brouwen bevochtigd voor meer smaak
 • Verwijderbare zetgroep is gemakkelijk schoon te maken door hem onder de kraan te houden
 • Niet alleen geschikt voor koffiebonen, maar ook voor voorgemalen koffie
 • Dankzij de Quick Heat-boiler hoef je nooit op heet water te wachten
 • Instelbare koffietemperatuur met 3 warmteniveaus
 • Watertank met inhoud van 1,5 liter
 • Melkkaraf met inhoud van 0,6 liter
 • Vermogen van 1900 watt
 • Inclusief tube met smeer, maatlepel en Intenza+ filter
 • Ontworpen en vervaardigd in Italië.

Nu met €80 koffietegoed

SKU
Gaggio_Cadorna_Milk
Spaarpunten You will earn 80 Punten for purchasing this product.

Gaggia Cadorna Milk

Naast het bekende Italiaanse design met rvs- en chromen elementen bestaat deze volautomatische koffiemachine uit een matzwarte kleur. Met de nieuwe Capp-in-Cup-functie zorgt de Gaggia Cadorna Milk voor perfect opgestoomde melk. Geniet van een heerlijke kop koffie of cappuccino met een druk op de knop. Daarnaast is het niet nodig om de vrijstaande container te verschuiven. Dit innovatieve systeem maakt het mogelijk dat na gebruik de melk container de koelkast bewaard kan worden. Wel zo hygiënisch en efficiënt.

De Gaggia Cadorna Milk is verbeterd op alle punten ten opzichte van zijn voorgangers. Daarnaast heeft het nieuwe design van de volautomatische koffiemachine een uitstraling anno 2020. Een espresso van topkwaliteit om je dag goed mee te beginnen wordt mede door de 100% keramische maalschijven gegarandeerd. Mede hierdoor wordt uw espresso op de juiste temperatuur gezet en voorzien van een perfecte crema-laag.

Naast verschillende nieuwe functies heeft de Gaggia Cardona Milk ook een uitschuifbare espresso tray. Om spatten te voorkomen en gegarandeerd een goede trema-laag te creëren kunt u deze uitschuiven. Daarnaast biedt een ingeschoven tray meer ruimte voor uw latte macchiato of grote koppen koffie.

Fullcolour display

Doormiddel van het nieuwe ontwikkelde fullcolour display is het zeer eenvoudig welke koffie soort u kunt bereiden. Met de Gaggia Cadorna Milk kunt u kiezen uit maar liefst tien verschillende soorten. Met een paar drukken op de knop geniet u elke dag van een cappuccino tot latte macchiato, van espresso tot americano. Tevens is het mogelijk om uw eigen favoriete koffie samen te stellen met de My Favorite optie. Deze optie maakt het mogelijk om 4 verschillende soorten koffie’s op te slaan in het geheugen van de koffiemachine.

Wilt u de smaakintensiteit van de koffie naar wens aanpassen? Dit wordt mogelijk gemaakt door middel van de Optiaroma-functie en biedt een selectie van vijf verschillende aroma’s. Zoals uw van ons gewend bent biedt de volautomatische koffiemachine de voordelen van de Gaggia-techniek. Deze techniek maakt het mogelijk om zelf eenvoudig onderhoud te plegen: u haalt de zetgroep er aan de zijkant uit, maakt de koffiemachine 1x per week schoon en plaatst het gemakkelijk terug in de machine. Daarnaast bestaat deze koffiemachine uit een voor-brouw functie. Dit zorgt voor een kleine pauze tussen het toevoegen van een klein beetje heet water en het daadwerkelijke zetten van de koffie of espresso. Deze functie zorgt ervoor dat elke koffie bestaat uit een intense smaak en beleving. Tevens kunt u er van op aan dat de boiler temperatuur altijd optimaal is voor de volgende kop koffie.

Meer informatie
Merk Kaan Koffie
Bediening Volautomatisch
Wateraansluiting Nee
Waterreservoirinhoud 1.5 liter
Beveiliging Droogkookbeveiliging middels niveauplaat
Instelbare thermostaat Nee
Dubbele uitloop Ja
Melkopschuimen Volautomatisch
Heetwater Ja
Warmhoudplaat Ja
Vermogen 1900
Garantie 2.5 jaar
GTIN 8016712035676
Bonenreservoir 350 gram

Geen gerelateerde berichten

NO IMAGE AVAILABLE