Verslag Proefdag 26 januari '20

Verslag Proefdag 26 januari '20

Verslag Proefdag 26 januari '20


Meer dan 100 bezoekers bezochten de branderij vorige week zondag. Van branden, proeven, onderhoud tot het echte koffie-cuppen. Bij binnenkomst ontving Remie de gasten en voorzag ze van de koffie-proefkrant. Ina hielt een oogje in het zeil in de koffiewinkel.
De beganegrond
De Branderij


Alex en Ralph vertelde de koffieliefhebbers over het ontstaan van de branderij. Geholpen door een video presentatie en uiteraard een spitje koffiebranden, kregen de bezoekers een gevoel bij wat er komt kijken bij het maken van een lekkere ambachtelijke kop koffie.

De Proefkrant


In de Proefkrant konden de proevers lezen op welke elementen ze moesten letten. En hierin noteerde ze hun smaak voorkeuren.

De 1e verdiepingDe Cuppingtafel


Jac en Michelle namen de koffie cuppingtafel voor hun rekening. Het ontdekken van aroma's in verschillende koffies was voor de bezoeker de uitdaging.

In het koffielab


Auke en Benjamin van KoffieMatters namen de bezoekers mee in het belang van goed onderhoud van je koffiezetapparaat.

Proeven in de Proeverij


Yara, Laura en Maurice ontvingen de bezoekers in de Proeverij bij binnenkomst op de 1e verdieping. Hier werden 4 verschillende singles geproefd en een flink aantal pogingen gedaan om een blaadje of hartje in de cappuccino te schenken.

Mis de volgende Proefdag niet!


Reserveer nu tickets

De datum voor de volgende proefdag zullen we binnenkort bekend maken.

Reserveer nu hier Reserveer tickets

Fotograaf Wendy Verlaan legde alles vast op de gevoelige plaat. Bekijk hier haar andere mooie werk op Instagram.