Verzendkosten: fair en duurzaam

Verzendkosten: fair en duurzaam

Verzendkosten: fair en duurzaam

Een duidelijk, fair en duurzaam tarief voor de verzendkosten, dat is waar we naar hebben gezocht. Bij bestellingen tot € 90 hanteren we € 6,50 per zending binnen Nederland (Duitsland en België €7,95). Vanaf € 90 rekenen we geen verzendkosten.


Uiteraard vinden we het doorberekenen van verzendkosten vervelend en zouden het ook kijkend naar andere aanbieders scherper willen aanbieden.


3 redenen voor de huidige verzendtarieven


Doorberekenen doen we omdat:

  • we heel bewust onze specialty koffie op een scherpe prijs willen aanbieden, zonder dat daar de verzendkosten op de kilo prijs worden doorberekent.
  • we willen voorkomen dat er een extra koerier rijdt voor minder dan 3kg koffie, zeker omdat we weten dat onze koffie ook 6 maanden na bestelling nog goed is van kwaliteit.
  • we van inpakken houden, maar liever voorkomen. In een doos van 3kg passen ook makkelijk 6 en scheelt daarmee weer kostbare koffieruimte.


Ons advies


Eigenlijk is daarmee ons advies helder. Bestel wat minder vaak onze koffie, maar als je het doet bestel dan een paar kilo meer. Dat is de meest duurzame aanpak om samen te kunnen genieten van lekkere kwaliteit koffie.


Tip 1: check de email nieuwsbrief

Hou de nieuwsbrief in de gaten. Deze sturen we maar 6x per jaar, maar zit daar zit iig 2x per jaar aantrekkelijke codes in.


Tip 2: bestel met een account

Door te bestellen met een account kan je naast makkelijk terug kijken van voorgaande bestellingen ook punten sparen. Deze punten zijn weer in te wisselen voor korting of leuke producten uit de branderij.