Nieuwe 'kom koffie proeven' video

Nieuwe 'kom koffie proeven' video

Nieuwe 'kom koffie proeven' video

Nog meer mensen enthousiast maken voor lekkere kwaliteit koffie dat is het doel met deze nieuwe video. Samen met foto / video specialist Merel Wissenburg hebben we op zaterdag 20 november die plannen waar gemaakt. Met een strak script en een flinke productie kwamen we tot dit resultaat:


 

 


Het koffie proeven centraal

In de video leggen we kort uit waar onze koffie branderij voor staat. Centraal staat daarnaast de uitnodiging om te komen proeven op een van de proefdagen of thuis te gaan proeven na het doen van de online koffie test.


Video productie

Merel kwam met een zeer professionele set-up op de opname dag en had een slim lichtplan uitgedacht.We zijn erg blij met het resultaat. Een video waarmee we uitleggen aan onze klanten en toekomstige klanten wat onze proefdagen inhouden en waarom we deze organiseren. Het laten kennismaken met koffie en hoe het proeven inhoudelijk werkt is een belangrijk onderdeel van onze missie om koffieliefhebbers meer achtergrond informatie mee te geven over dit mooie product. Met de proefdagen leert men verschillende soorten koffies herkennen om kwaliteit ook op waarde te kunnen schatten.